Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların arasında deniz görmek

Rüyada dağların arasında deniz görmek

Rüyada dağların arasında deniz görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, keyfin bozulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, zor günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada dağların arasında deniz gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada dağların arasında deniz görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına, içinin huzurla dolacağına inanılır.

Rüyada iki dağ arasında kalmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada iki dağ arasında olmak çok daha iyi bir konuma geleceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada dağların arasında kalmak en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, imkân sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağların arasında yürümek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki dağ arasından geçmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, aradığı çareleri bulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya tabir olunur.

Rüyada denizde balıkların arasında yüzmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde dalgaların arasında kalmak kendisine kızacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments