Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların arasında yürümek

Rüyada dağların arasında yürümek

Rüyada dağların arasında yürümek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hastaysa şifa bulacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine delalet eder.

Rüyada dağların arasında yürümek gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Rüyada dağların arasında yürümek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işarettir.

Rüyada iki dağ arasından geçmek işinden ve hayatından geri kalacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada dağların arasında deniz görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına inanılır.

Rüyada iki dağ arasında olmak canının ve malının garantide olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağların arasında kalmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada iki dağ arasında kalmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekler arasında yürümek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçların arasında yürümek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments