Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlardan atlamak

Rüyada dağlardan atlamak

Rüyada dağlardan atlamak kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, rızkın kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada dağlardan atlamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Rüyada dağlardan atlamak insanlara ilim irfan aşılayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada dağdan denize atlamak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan atlamak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, zor durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada dağın tepesinden atlamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada dağdan dağa atlamak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kazancı arttıracağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada denize atlamak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments