Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan denize atlamak

Rüyada dağdan denize atlamak

Rüyada dağdan denize atlamak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, geçim derdinin olmayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dağdan denize atlamak gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Rüyada dağdan denize atlamak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada dağın tepesinden atlamak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına delalettir.

Rüyada dağlardan atlamak dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, önün açılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işarettir.

Rüyada dağdan aşağı atlamak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Rüyada dağdan dağa atlamak kırılan kalplerin barışacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada dağdan atlamak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada kayadan denize atlamak eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulur.

Rüyada başkasının denize atladığını görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments