Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize atlamak

Rüyada denize atlamak

Rüyada denize atlamak işlerinin duracağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kendine döneceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada denize atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada denizde atlamak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret eder.

Rüyada denize atladığını görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, tartışma yaşayacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten denize atladığını görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada çok yüksekten denize atlamak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada elbiseyle denize atlamak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden denize atlamak yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada gece denize atlamak hayal edilen eve kavuşulacağına, bedeninin de iyileşeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments