Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan akan su görmek

Rüyada dağdan akan su görmek

Rüyada dağdan akan su görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, birbirlerine her konuda destek olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada dağdan akan su gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Rüyada dağdan akan su görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağlardan akan su görmek alın terinin karşılığını alacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağdan akan şelale görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, üzüntülerin daha da artacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada akan suyu görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine yorulur.

Rüyada akan duru su görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden akan su görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su akan hortum görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kanaldan akan su görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments