Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağlarda yürümek

Rüyada karlı dağlarda yürümek

Rüyada karlı dağlarda yürümek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada karlı dağlarda yürümek gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Rüyada karlı dağda yürümek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine rivayet eder.

Rüyada karlı dağlarda yürümek çok büyük özgüven kazanacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı bir dağ görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Rüyada dağa kar yağmış görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Rüyada karlı dağları aşmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, işlerin ters gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde kar görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments