Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ üzerinde kar görmek

Rüyada dağ üzerinde kar görmek

Rüyada dağ üzerinde kar görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ üzerinde kar gördüyseniz:

  • Bazı seçenekleriniz var.

Rüyada karlı bir dağa tırmanmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada karlı dağda kaymak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, isteklerinin erteleneceğine inanılır.

Rüyada dağlarda kar görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada dağa kar yağdığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada dağın üzerinde kar görmek şansının da döneceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dağların üstünde kar görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar getireceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments