Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlara çıkmak

Rüyada dağlara çıkmak

Rüyada dağlara çıkmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, strese gireceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağlara çıkmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada nur dağına çıkmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, acı veren kazalara işaret eder.

Rüyada arabayla dağa çıkmak çok zor zamanlar geçirileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, endişelerin son bulacağına, sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil dağa çıkmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karlı dağa çıkmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada dağlara çıkmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments