Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir dağın tepesine çıkmak

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret eder.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Dışarıya karşı zayıf bir kişilik sergileyebilirsiniz.

Rüyada dağa tepeye çıkmak tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada dağ tepe çıkmak zenginlik içinde olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, malının da hiç olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada dağ tepesine çıkmak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, verdiği sözleri tutacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada dağın tepesinde olduğunu görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, itibar kazanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments