Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağlar tepeler görmek

Rüyada dağlar tepeler görmek

Rüyada dağlar tepeler görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada dağlar tepeler gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya rivayet eder.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarı ve zafer kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada dağın en tepesine çıkmak kötü gününden de geri duracağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada dağın tepesinde mezar görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments