Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın zirvesini görmek

Rüyada dağın zirvesini görmek

Rüyada dağın zirvesini görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret eder.

Rüyada dağın zirvesini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gerginlik yaşanacak.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işinden çıkarılacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ zirvesi görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada dağın zirvesini görmek dertlerine derman bulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments