Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, işlerini boşvereceğine, bazen umutlarını yitireceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine işaret eder.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, afiyete ereceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına yorulur.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak sevdiklerine kavuşacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağın zirvesinde görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek iç dünyasının güzelleşeceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, işlerinde berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın zirvesinde olmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde olmak iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, zaaflarına kapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments