Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın tepesinde olduğunu görmek

Rüyada dağın tepesinde olduğunu görmek

Rüyada dağın tepesinde olduğunu görmek kazancının iki kat artacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, itibar göreceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalettir.

Rüyada dağın tepesinde olduğunu gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Rüyada yeşil dağ tepe görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir dağın tepesine çıkmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ tepe çıkmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Rüyada dağlar tepeler görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sözleri tutulacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada kendini dağın tepesinde görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dağın tepesinden bakmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağ tepe aşmak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, refaha erişileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments