Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağı yarmak

Rüyada dağı yarmak

Rüyada dağı yarmak kalbini tekrar hayata açacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, köşeye sıkıştıracağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, şifa edineceğine alamet eder.

Rüyada dağı yarmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada dağı yarmak kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizi yarmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Rüyada kafasını yarmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünü yarmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balığın karnını yarmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para yardim etmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnını yarmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayısı yarmak giden birinin geri döneceğine, razı geleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments