Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasını yarmak

Rüyada kafasını yarmak

Rüyada kafasını yarmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasını yarmak gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Rüyada kafasını yarmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin kafasını yarmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, bahtının da çok parlak olacağına delalet eder.

Rüyada göğsünü yarmak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, belalara denk gelmeyeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin başını yarmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi yarmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada yardimci olmak verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada odun yarmak tecrübe kazandıracağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunları ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada karnını yarmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments