Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı yarmak

Rüyada kayısı yarmak

Rüyada kayısı yarmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada kayısı yarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada kayısı yarmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, parasının ve malının artacağına alamet eder.

Rüyada yasliya yardim etmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kötü sözler duylacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını yarmak yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi yarmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada birinin başını yarmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına alamet eder.

Rüyada hamileye yardim etmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada kafasını yarmak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada yardimci olmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments