Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın karnını yarmak

Rüyada balığın karnını yarmak

Rüyada balığın karnını yarmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının azalacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine yorulur.

Rüyada balığın karnını yarmak gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Rüyada balığın karnını yarmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnını yarmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada kayısı yarmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine delalettir.

Rüyada kafasını yarmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü yarmak hem ün sahibi olacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına inanılır.

Rüyada birinin kafasını yarmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada para yardim etmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin başını yarmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments