Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi yarmak

Rüyada denizi yarmak

Rüyada denizi yarmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işinin ehli olacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizi yarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği tavsiyeler sadece kendi plan, program ya da çıkarları dahilinde yapılmış olabilir.

Rüyada denizi yarmak hayırlı kapıların açılacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünü yarmak dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balığın karnını yarmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada hamileye yardim etmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada odun yarmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına tabir olunur.

Rüyada karnını yarmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, adım atarken çok zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin başını yarmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasını yarmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, giden birinin geri döneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments