Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan düşmek

Rüyada dağdan düşmek

Rüyada dağdan düşmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, kişinin isteklerine nail olacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan düşmek gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada dağdan suya düşmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan aşağı düşmek mahsullerin fazlalaşacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada dağdan denize düşmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karlı dağdan düşmek herkesi doğru yola çağıracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada dağa tırmanırken düşmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağdan düşmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda düşmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments