Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda düşmek

Rüyada dağda düşmek

Rüyada dağda düşmek isteklerini yerine getireceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, büyük üzüntüler olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dağda düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Rüyada karlı dağdan düşmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağda düşmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, işlerin çığırından çıkacağına delalet eder.

Rüyada dağa tırmanırken düşmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan denize düşmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan suya düşmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan düşmek iyi şeyler yaşayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada dağdan aşağı düşmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalettir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments