Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan denize düşmek

Rüyada dağdan denize düşmek

Rüyada dağdan denize düşmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, ünleneceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dağdan denize düşmek gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Rüyada dağdan denize düşmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kötü günlerin geride kalacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dağdan aşağı düşmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dağdan düşmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağda düşmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Rüyada dağa tırmanırken düşmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Rüyada yüksek dağdan düşmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dağdan suya düşmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada karlı dağdan düşmek esenleyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments