Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan su çıktığını görmek

Rüyada dağdan su çıktığını görmek

Rüyada dağdan su çıktığını görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan su çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Rüyada dağdan su çıktığını görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada dağın tepesine çıktığını görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, dış ticarete atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hira dağına çıktığını görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan suya düşmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, girilen yolda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan akan su görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments