Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan inmek

Rüyada dağdan inmek

Rüyada dağdan inmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan inmek gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada dağdan iple inmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağdan inmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir dağdan inmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dağdan kayarak inmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Rüyada dağ inmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek dağdan inmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine tabir olunur.

Rüyada dağdan inmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments