Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa tırmanmak ve inmek

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, helal lokma yiyeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu dağa tırmanmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına rivayet eder.

Rüyada dağa tırmandığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada hira dağına tırmanmak iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dağa tırmanmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağa tırmanmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada arabayla dağa tırmanmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments