Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağdan inmek

Rüyada karlı dağdan inmek

Rüyada karlı dağdan inmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalettir.

Rüyada karlı dağdan inmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili çözülmesi veya anlaşılması imkansız gibi görünen konular varsa, çok yakında çözülebilir ya da olayların arkasındaki nedenler anlaşılabilir.

Rüyada karlı dağdan inmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağıya inmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada dağdan kayarak inmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, bir organizasyona katılacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağa çıkıp inmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına tabir olunur.

Rüyada dağdan koşarak inmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağdan inmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına alamet eder.

Rüyada dağdan merdivenle inmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments