Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan iple inmek

Rüyada dağdan iple inmek

Rüyada dağdan iple inmek işlerinin duracağına, hanesine huzurun dolacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kötü haberler alacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına inanılır.

Rüyada dağdan iple inmek gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Rüyada dağdan iple inmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iple kuyuya inmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine inanılır.

Rüyada yüksekten iple inmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ipten aşağı inmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada balkondan iple inmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada ip merdivenden inmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iple aşağı inmek sürpriz olayların meydana geleceğine, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Rüyada ipten inmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments