Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle dalga geçmek

Rüyada birisiyle dalga geçmek

Rüyada birisiyle dalga geçmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, işlerini yoluna sokacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada birisiyle dalga geçmek gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada deniz dalgasının içinden geçmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalga geçmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işarettir.

Rüyada birisiyle dalga geçmek maddi açıdan dibe vurulacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle dalga geçmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada gülmek dalga geçmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, azap çektiğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada şeytanla dalga geçmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, bereketin ve verimin çoğalacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük dev dalgalar görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, inancının zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgaların arasında kalmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments