Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının denize atladığını görmek

Rüyada başkasının denize atladığını görmek

Rüyada başkasının denize atladığını görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada başkasının denize atladığını gördüyseniz:

  • Aceleciliğinden ise hiç bir şey kaybetmemişsin.

Rüyada denize balıklama atlamak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, hastalıklarını yeneceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten denize atladığını görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kayadan denize atlamak çok güzel çalışmalar yapacağına, uzun ve hayırlı bir ömre, düşmanını alt edeceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünden atlamak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Rüyada denize atlamak tüm dileklerinin gerçek olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada deniz atlamak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments