Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan aşağıya inmek

Rüyada dağdan aşağıya inmek

Rüyada dağdan aşağıya inmek çıkmaza gireceğine, küs arkadaşların barışacağına, tazeleneceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Pratik düşünceler üreteceksiniz.

Rüyada dağdan aşağıya inmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada dağdan aşağı inmek sorunların kısa sürede aşılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada uçarak aşağı inmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle aşağı inmek küs olduğu kişilerle barışacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya inmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan aşağı inmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, mekân değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments