Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan aşağı inmek

Rüyada ağaçtan aşağı inmek

Rüyada ağaçtan aşağı inmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Rüyada ağaçtan aşağı inmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan aşağıya inmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, bir ortaklık kurulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yamaçtan aşağı inmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, dualarına karşılık alacağına işaret eder.

Rüyada arabayla bayır aşağı inmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, daha kötü günler yaşayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kayalıktan aşağı inmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sorunlarının sürekli artacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments