Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten aşağıya uçmak

Rüyada yüksekten aşağıya uçmak

Rüyada yüksekten aşağıya uçmak sevindirici şeyler duymaya, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kız çocuğunun olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya uçmak gördüyseniz:

  • Kalbinizin sesini dinleyin.

Rüyada yüksekten aşağı uçmak maddi sıkıntılardan kurtulmaya, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, rızkın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten aşağıya uçmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı uçmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Rüyada baş aşağı uçmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağıya uçmak onu doyasıya yaşayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı uçmak el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşağıya doğru uçmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments