Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşağıya doğru uçmak

Rüyada aşağıya doğru uçmak

Rüyada aşağıya doğru uçmak kendisini çok kötü hissedeceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet eder.

Rüyada aşağıya doğru uçmak gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada aşağıya doğru uçmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına delalettir.

Rüyada aşağı doğru kaymak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada güneşe doğru uçmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işarettir.

Rüyada kabeye doğru uçmak oldukça uzun bir yolculuğa, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada camiye doğru uçmak istediği gibi hareket edeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, hedeflere ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, her zaman çok başarılı olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulutlara doğru uçmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, dertlerden kurtulmaya, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalettir.

Rüyada yukarı doğru uçmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments