Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıra dağ görmek

Rüyada sıra dağ görmek

Rüyada sıra dağ görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıra dağ gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Rüyada sıra dağlar görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada sıra dağ görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çift sıra diş görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine yorulur.

Rüyada bankada sıra beklemek her işi ile daha çok ses getireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada okul sırası görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıra taşımak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktorda sıra beklemek kendi işini kurmak için adım atacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıralanmış odun görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments