Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardan dağ görmek

Rüyada kardan dağ görmek

Rüyada kardan dağ görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına inanılır.

Rüyada kardan dağ gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Rüyada kardan dağ görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karda dağa tırmanmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada kredi kartını kaybettiğini görmek kazancın helal şekilde artırılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karda at görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada para kartı görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, hayırlı kararlar alacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalettir.

Rüyada karda bisiklet sürmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, cesaretinin yerine geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet eder.

Rüyada çamurlu karda yürümek işlerinin ters gideceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda düştüğünü görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluk bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments