Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan çıkmaya çalışmak

Rüyada sudan çıkmaya çalışmak

Rüyada sudan çıkmaya çalışmak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sudan çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize ağırlık vereceğiniz süreçtesiniz.

Rüyada sudan çıkmaya çalışmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak zarar gören insanlara yardım edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkmaya çalışmak sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine delalettir.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaca çıkmaya çalışmak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, verdiği emeklerin heba olacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yere çıkmaya çalışmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments