Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ suyu içmek

Rüyada dağ suyu içmek

Rüyada dağ suyu içmek birlikteliğe başlayacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, sorunların zor bir durum yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada dağ suyu içmek gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada dağ suyu içmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kısmetlerinin artacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet eder.

Rüyada dağdan su içmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret eder.

Rüyada dağda su içmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Rüyada dağdan su çıktığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağlardan su aktığını görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada dağlardan akan su görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada dağ ve su görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan su aktığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, haneden birinin ayrılacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments