Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ lalesi görmek

Rüyada dağ lalesi görmek

Rüyada dağ lalesi görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Rüyada dağ lalesi gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Rüyada dağ lalesi görmek kötü günler yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, ondan şifa göreceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı lale bahçesi görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Rüyada yeşil lale görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, özel hayatının renkleneceğine tabir olunur.

Rüyada sarı lale bahçesi görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lale tohumu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz lale görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada gül ve lale görmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ters lale görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments