Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lale tohumu görmek

Rüyada lale tohumu görmek

Rüyada lale tohumu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada lale tohumu gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı genişletebilir veya ilişkinizi eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada lale tohumu görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, kazancının düşeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet eder.

Rüyada lale koklamak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada solmuş lale görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada lale ağacı görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet eder.

Rüyada lale aldığını görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada lale almak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına delalettir.

Rüyada dağ lalesi görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments