Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil lale görmek

Rüyada yeşil lale görmek

Rüyada yeşil lale görmek iyi ruh halinin bozulacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil lale gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Rüyada yeşil lale görmek tabiatı kötü olan kişiye, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lale demeti görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Rüyada siyah lale görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sebep olacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına işarettir.

Rüyada pembe lale görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı lale toplamak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı lale toplamak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz lale toplamak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi lale görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments