Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters lale görmek

Rüyada ters lale görmek

Rüyada ters lale görmek başarıların devamlı olacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters lale gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Rüyada ters lale görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı lale görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada dağ lalesi görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor zamanların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lale aldığını görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, ekmeğinin azalmayacağına delalettir.

Rüyada lale resmi görmek o masumların bedduasını alacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada turuncu lale görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gül ve lale görmek kariyer sahibi olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments