Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lale görmek

Rüyada beyaz lale görmek

Rüyada beyaz lale görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, yokluk içine gireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada beyaz lale gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada beyaz lale toplamak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada beyaz lale görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, büyük emekler vereceğine inanılır.

Rüyada beyaz ve mor lale görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, moralinin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz lale almak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz lale görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet eder.

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet eder.

Rüyada beyaz lale tarlası görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lale ağacı görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments