Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül ve lale görmek

Rüyada gül ve lale görmek

Rüyada gül ve lale görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gül ve lale gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada lale ve gül görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, gelirinin daimi olacağına yorulur.

Rüyada gül ve lale görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada lale almak iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, yaptığı işte sivrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor lale görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada lale soğanı dikmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde lale görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, ekmeğine leke süreceğine inanılır.

Rüyada bahçede lale görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk lale görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yeni yollara girileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments