Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda kalmak

Rüyada dağda kalmak

Rüyada dağda kalmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağda kalmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendiniz için yararlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada iki dağ arasında kalmak torunlarına dahi yeteceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağda mahsur kalmak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağların arasında kalmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada dağda yalnız kalmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada dağda kalmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ başında kalmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine inanılır.

Rüyada dağ görmek parasal durumun düzeltileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Rüyada incir dağıttığını görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yeni bir başlangıç yapmaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments