Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cüzdanında bol para görmek

Rüyada cüzdanında bol para görmek

Rüyada cüzdanında bol para görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanında bol para gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada cüzdanda bol para görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada cüzdanında bol para görmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol para saymak dini vecibelerini yerine getireceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bol para kazanmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına inanılır.

Rüyada bolca bozuk para görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına inanılır.

Rüyada bol miktarda para almak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, küslüklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol miktarda para görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet eder.

Rüyada bol bol para görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments