Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol para kazanmak

Rüyada bol para kazanmak

Rüyada bol para kazanmak parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada bol para kazanmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Rüyada bol para kazanmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada bol bol para görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol para saymak sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada bolca bozuk para görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına yorulur.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bol para bulmak işlerdeki karın artacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada bolca para görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, iyi zamanlar geçireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada bol miktarda para almak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments