Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca bozuk para görmek

Rüyada bolca bozuk para görmek

Rüyada bolca bozuk para görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada bolca bozuk para gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada bolca bozuk para görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada bol para görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada cüzdanında bol para görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol para bulmak aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, sorunlarını bitireceğine delalettir.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine alamet eder.

Rüyada bolca para görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol bol para görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol miktarda para görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments