Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amcamın mezarını görmek

Rüyada amcamın mezarını görmek

Rüyada amcamın mezarını görmek başarıya giden yolların açık olacağına, nasibin bollaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada amcamın mezarını gördüyseniz:

  • Kafanızda çılgınca planlar olabilir.

Rüyada amcamın mezarını görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı amcanın elini öpmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada amca eli öpmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada amcaoğlu öpmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada baba ve amca görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, para ve makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada amca gelini görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, maddi imkânlarının artacağına işaret eder.

Rüyada amca ve dayı görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü amcayı görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments