Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amca gelini görmek

Rüyada amca gelini görmek

Rüyada amca gelini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, insanlar tarafından tanınacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada amca gelini gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Rüyada amca gelini görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işarettir.

Rüyada amcanın gelinini görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, küs kimselerin barışacağına inanılır.

Rüyada ölmüş amcanı görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vefat eden amca görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada amcamın öldüğünü duymak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada amca evi görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada amca ve yenge görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amcadan para almak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, suç işleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments