Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ve amca görmek

Rüyada baba ve amca görmek

Rüyada baba ve amca görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, bilmediği duyguları tadacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet eder.

Rüyada baba ve amca gördüyseniz:

  • Karşılıklı olarak birbirinize dürüst olmamanız durumunda ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada ölmüş baba ve amcayı görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada baba amca görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada baba ve amcayı görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada baba ve amca görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada babanın amcasını görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş baba amca görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada amca ve baba görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada babamın amcasını görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments